BeNaughty review

BeNaughty

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over BeNaughty

Laatste update : door Expert

BeNaughty werd al opgericht in 1997 en was daarmee een van de eerste en tegenwoordig ook grootste casual dating site wereldwijd. In deze Be Naughty website-analyse heb ik de sterke en zwakke kanten van dit datingplatform geanalyseerd. Ik zal u door deze site leiden vanaf het registratieproces tot het moment waarop u besluit om credits te kopen. U leert ook hoe u de filters kunt instellen om precies te vinden waarnaar u op zoek bent. En ik zal u uitleggen hoe u oplichters kunt vermijden en wat u kunt doen met gebruikers die als enige doel hebben geld van u te krijgen. Lees deze ondeugende recensie en krijg het belangrijkste antwoord - moet je deze datingsite vertrouwen en kun je hier een speciaal iemand vinden?

Is Benaughty Veilig en Betrouwbaar?

Is benaughty legitiem en veilig te gebruiken? Het bedrijf verzekert dat het zijn best doet om ongepast gedrag op de site te voorkomen. Het is echter onmogelijk om een gezonde dating-sfeer te creëren als de gebruikers onverschillig staan tegenover problemen.

Daarom kunt u, als u verdacht gedrag van een bepaalde gebruiker hebt opgemerkt, een meldoptie gebruiken en de sitebeheerder informeren over schendingen. BeNaughty belooft elk van dergelijke rapporten zorgvuldig te onderzoeken en de nodige maatregelen te nemen.

Bovendien wordt het ten zeerste aanbevolen om geen privé-informatie met vreemden te delen. Je moet iemand beter leren kennen voordat je persoonlijke dingen met hem of haar deelt. Door dit principe te volgen, kunt u dus de aandacht van oplichters vermijden.

BeNaughty alternatieven met echte profielen en zonder credits

Wat is Benaughty?

Deze site is een perfect Casual Dating site voor zowel vrouwen als mannen in Nederland en vrijwel over de gehele wereld. Het vrouwelijke gedeelte heeft echter enkele voordelen die niet beschikbaar zijn als mannelijke gebruiker van de site.

Alle vrouwen kunnen mannen gratis berichten sturen. Het betekent dus dat er meer dames zijn dan mannen, en als je op zoek bent naar een mooi meisje, heb je alle kansen om er een te vinden op Benaughty.

Deze datingsite wordt ook beschouwd als een snelle manier om iemand te vinden die je leuk vindt. De meerderheid van de bezoekers van de site zijn mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een goede vriend.

De meeste berichten die ik op deze site van dames ontving, lieten me zien dat ze geïnteresseerd waren in meer dan alleen vriendschap. Dus als je de geliefde wilt vinden, is Benaughty de juiste plek voor jou.

Als u een vriend met voordelen nodig heeft, dan kunt u dergelijke mensen ook op deze site vinden.

Voor snelle en voortdurende communicatie kunt u een benaughty-app op uw mobiele telefoon installeren. Zo kunt u altijd online blijven en chatten met anderen waar u ook bent.

Is Benaughty het waard?

Is deze casual datingsite een ondeugende zwendel of niet? Sommigen beweren dat deze website niet geschikt is voor het vinden van een serieuze relatie. Daarentegen zijn vele anderen zeer tevreden over dit platform en zeggen vaak goede en positieve dingen over Benaughty omdat het hen hielp bij het vinden van een spannende date of ware liefde.

Wij vinden Be Naughty momenteel de beste aanbieder van casual dating met echte profielen. Sommige mensen hebben hier veel geluk, anderen minder. Wellicht dat een premium account het verschil maakt voor sommige gebruikers. Want als gratis lid kan je dagelijks maar een beperkt aantal berichten versturen.

 

BeNaughty voor- en nadelen

Positieve punten:

5 gratis chats per dag!
Vrouwen mogen hier onbeperkt gratis (populair bij vrouwen)
Géén fictieve profielen & chatters
Ook Stellen en Gay profielen
Mogelijkheid tot onbeperkt chatten & webcamfunctie

Negatieve punten:

slechts één communicatiekanaal
de noodzaak om een account te upgraden om foto's te bekijken
zeer weinig informatie over gebruikers in hun profielen

BeNaughty details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers ^16 mln p/mnd
Aantal NL leden ^250.000+
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand €1,02 / €24,99
Full-Membership v.a €1,02 (3 dagen)

BeNaughty inloggen

Aanmeldingsproces

Om de benaughty datingsite te gaan gebruiken, moet u eerst het registratieproces doorlopen. Het zal niet veel tijd kosten. Geef gewoon de geboortedatum op, kies uw geslacht, geef uw e-mailadres op en verzin het wachtwoord.

Dan moet u uw account verifiëren. Open uw e-mailbox en u zult een bericht van Benaughty met een code vinden. Ik heb het meteen, dus als je er geen kunt vinden, staat het waarschijnlijk in de map Spam.

Nadat u de code hebt ingevoerd, wordt u aangeboden om uw profielinformatie in te vullen, maar u kunt dit later doen en het nu overslaan. En dat is alles wat je nodig hebt om deze datingsite te gaan gebruiken.

Benaughty Website bruikbaarheid

Wat echt geweldig is aan deze site is de eenvoudige navigatie en de afwezigheid van talloze services en knoppen die meestal alleen nieuwe gebruikers verwarren.

Hier vindt u alleen die functies die echt belangrijk en noodzakelijk zijn voor gebruik. Aan de rechterkant ziet u een profielpictogram, waar u informatie over uzelf kunt wijzigen, contact kunt opnemen met de ondersteuning of kunt uitloggen.

Ernaast is er een meldingspictogram dat de nieuwste activiteit toont van andere gebruikers die interesse voor u tonen, en het chatpictogram dat u naar de chatrooms leidt.

Aan de linkerkant vind je misschien de ondeugende zoekknop en een Like-galerij. Hoe werkt het? Laten we eerst de Like Gallery bekijken.

Het is een zeer standaardoptie die op bijna elke datingsite beschikbaar is, maar mogelijk een andere naam heeft. Je krijgt foto's te zien van andere gebruikers en je kunt ze leuk vinden of overslaan.

Als je een persoon leuk vindt, ontvangt hij of zij hierover een melding. En het werkt op dezelfde manier voor u. Als iemand je foto leuk vindt, wordt je daarover geïnformeerd. Het doel van deze functie is dus mensen te helpen de eerste stap te zetten door elkaars foto's leuk te vinden.

Laten we nu eens kijken naar de zoekmogelijkheden. Deze optie is zeer standaard, dus je krijgt het in twee shakes. Hier kunt u filters instellen om alleen die gebruikers te zien die aan uw vereisten voldoen.

U kunt bijvoorbeeld specifieke leeftijd, locatie, oriëntatie en zelfs haarkleur of lichaamstype aangeven - alles om een perfecte match te krijgen.

BeNaughty kosten en betalingsmethoden

Laten we nu de prijzen bekijken. Het slechte nieuws is dat een gratis proefperiode niet bestaat. U kunt echter een proefperiode van 3 dagen kopen voor slechts € 1,02, wat bijna hetzelfde betekent als gratis.

Er zijn ook andere pakketten voor 1, 3 en 6 maanden. Hoe groter het pakket dat u selecteert, hoe meer geld u bespaart. Het duurste pakket kost je €24,99 voor 1 maand Premium onbeperkt.

Benaughty biedt enkele betaalmethoden, zoals Ideal, Visa, MasterCard, en garandeert dat alle betalingsprocedures veilig zijn.

Slotgedachten

In het kort wil ik zeggen dat Benaughty een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van andere sites waar mensen naar iemand zoeken om relaties op te bouwen.

Natuurlijk moet je betalen om met anderen te praten (hoewel vrouwen het gratis kunnen doen), maar je hebt dagelijks 5 gratis chats om te controleren of deze site werkt zoals beloofd. U kunt de zoekoptie gebruiken om te zien wat voor soort mensen u op deze site kunt ontmoeten voordat u credits koopt.

Het is dus niet nodig om geld uit te geven totdat u zeker weet dat Benaughty u precies kan geven wat u nodig hebt, en dat is geweldig! Ik weet niet zeker of je er klaar voor bent, probeer deze site gratis uit en door op de button te drukken en kijk eens rond door de profielen bij jou in de buurt.

Klantenbeoordelingen BeNaughty

Plaats een beoordeling bij BeNaughty!

Geen beoordelingen, Ervaringen en Klachten

Expert
9.0
BeNaughty review

Deel jouw ervaring over BeNaughty

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

Plaats eerste review

avatar
wpDiscuz