Bullchat Review

Bullchat

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Bullchat

Laatste update : door Expert

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.

Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.

Bullchat Alternatieven Voor Gay Sexdate's (direct contant!)

Squirt.nl

Bullchat alternatief squirt.org

8.0/10
  • PRIVÉ- EN VIDEOCHAT

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief g-dating

7.0/10
  • PRIVÉ- EN CHATBOX

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief Gaybuddy

5.8/10
  • PRIVÉ CHAT (1 OP 1)

Bezoek website

ZIE OOK:  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam

Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.

Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.

Bull chat veilig of gevaarlijk

Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.

Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan

Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.

CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!

Minderjarige op Bullchat.nl

Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.

Zoek je een alternatief voor Bullchat? Probeer dan gratis Squirt.

Bullchat voor- en nadelen

Positieve punten:

Altijd gratis chatten
Gratis videochat
Ruim 60.000 chatters per dag
Chatters filteren per provincie
Privé foto's versturen.

Negatieve punten:

Gevaarlijk en onveilig
Veel fakers en spammers
Schadelijk voor je systeem
Coinhive miner accepteren verplicht
Bitcoins minen op PC's van chatters
Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
Groot risico om afgeperst te worden
Geen controle op chatters en misbruikers
Geen support alleen voor adverteerders
Je ontvangt vaak schokkende foto's

Bullchat details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters 300k of meer
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis

Bullchat inloggen

Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.

1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.

Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.

Bull chat Captcha

bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.

BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters

bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland
Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat

Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat!

326 Reviews, Ervaringen en Klachten

Gebruiksgemak

6.2.0

Populariteit

6.56.0

Betrouwbaarheid

4.8.0

Functionaliteit

5.44.0

Klantenservice

3.64.0

Kosten

7.1.0

Expert
5.0
Bullchat Review

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

326 Reviews op "Bullchat"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
J. Smit
J. Smit

6 januari 2020 21:56
Geslacht
Man

Als ik wil inloggen moet ik € 0,99 betalen en als ik wil betalen is de service niet beschikbaar.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
c.gommers
c.gommers

5 januari 2020 09:21
Geslacht
Man

waarom ben ik de enige (voor zover ik het weet)die moet betalen om op de chatbox te komen is iedere keer zodra ik inlog 0,99 cent

Bottomke
Bottomke

7 januari 2020 16:33
Geslacht
Man

Heb het het zelfde probleem…
Is Kut he!!!
Iemand mss andere site zoals deze ongeveer??
Thanks alvast

Henk Schaefer
Henk Schaefer

3 januari 2020 18:17

Het is niet gratis ,ik moet 99cent betalen en krijg dan een tel. Nummer dat niet is te bereiken en alleen op mijn iPad en dat is al een week zo ,dus niet gratis en ook niet makkelijk te bereiken

Pietje
Pietje

31 december 2019 13:43
Geslacht
Man

Ineens is het een betaal site, schande

Henk Schaefer
Henk Schaefer

31 december 2019 10:35
Geslacht
Man

Er staat dat het gratis is maar op mijn iPad kom ik er niet in ,ik moet 99 cent betalen en dan een nummer bellen maar dat nummer is dan niet bereikbaar ,kunt u mij dat verklaren ?

vron
vron

29 december 2019 10:10

kutbull is niet meer bereikbaar zonder dat je moet betalen. Ik ga naar andere site,s Ook laten ze fakers en bedreigers aktief en gooien ze diegene die daarvoor waarschuwen eraf. Ik kom hiet nooit meer!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bilicieus
bilicieus

28 december 2019 11:07
Geslacht
Man

website is voortdurend off line en erg onstabiel. veel fake profielen en welwillenden worden er zonder enige waarschuwing afgegooid…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Remon
Remon

22 december 2019 03:05
Geslacht
Man

Slechte chatsite .. veel drugs .. . fakers… en je wordt vaak geweigerd of eraf gegooit … een site gemaakt door kansloze personen die geen interesse hebbenin wie allemaal de site bezoeken en wat er over geschreven wordt .. weigeren zonder reden personen enz. En geld verdienen over de ruggen van sitebezoekers..

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Tony
Tony

18 december 2019 23:11
Geslacht
Man

Ik krijg altijd toegang geweigerd ? Hoe komt dat ?

S de Groot
S de Groot

16 december 2019 10:58
Geslacht
Man

zo ineens wordt mij de toegang ontzegd zonder een vorm van waarom.
Lijkt me fatsoenlijk als men ook meld waarom dit gebeurt.
Hoor en wederhoor lijkt me hier wel op z.n plaats

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Guy van den Elzentak
Guy van den Elzentak

23 oktober 2019 21:43

Vandaag blef het scherm ZWART!

Frans
Frans

23 oktober 2019 17:57
Geslacht
Man

Als je wil chatten,met iemand,krijg je een reclame te zien,zodat je niet kan chatten met die persoon. Dat is bij meerdere personen het geval. Dat is zeer vervelend. Doe daar wat aan.

Noordzeetje
Noordzeetje

23 oktober 2019 15:25
Geslacht
Man

Sedert enkele uren niet mogelijk om nog op site te geraken – Er verschijnt geen 4 cijfer code meer.
Iemand die oplossing kent ?

Pietje
Pietje

21 september 2019 09:54
Geslacht
Man

Veel pedo’s op deze site. En rapporteren helpt niets. Het lijkt soms wel of de beheerders het faciliteren, net als drugshandel. Veel fakers, oplichters. Terwijl in basis de opzet goed is. Veel oudere chatters accepteren duidelijk aangegeven leeftijdsgrens in tekst niet en worden ronduit vuil als je ze daarop aanspreekt. Sommige mensen zijn werkelijk altijd online, wanneer je ook inlogt. Beetje gek.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Roos75@gmail.com
Roos75@gmail.com

15 september 2019 18:31

Iedere keer wordt ik na een uur er uitgeknikkerd ik word daar schijtziek van en waarom? Je kan niet aan de beheerder waarom. Stik maar met Bullchat!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
patrick
patrick

10 augustus 2019 09:07
Geslacht
Man

zal bullchat toch niet aanraden niets anders dan problemen en altijd met acces denied en dat noemen ze dan service dit laat toch te wensen over

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Lot
Lot

24 oktober 2019 21:57
Geslacht
Man

Ben al meer dan 24u geweigerd op bullchat
Heb niemand gecontacteerd als ik online wa
Degoutant
Als ik trrug online kan = mijn profiel deleten. Niet betrouwbaar

Bilicieus
Bilicieus

24 oktober 2019 13:07
Geslacht
Man

sinds gisteren 26 oktober 2019 kom ik niet meer op de Bullchat site……na het inlog scherm alles zwart…….

bottom
bottom

4 augustus 2019 16:19
Geslacht
Man

zielige en hypocriete houding van de beheerders van de site. Zijn nog te laf om te melden waarom ze iemand de toegang tot de site weigeren en na 6u nog altijd geen toegang en het waarom is een raadsel

Johan
Johan

3 augustus 2019 08:02
Geslacht
Man

Er heeft iemand een profiel aangemaakt met een foto waarop een skinhead een hitlergroet doet, hij heeft een zwarte band met een hakenkruis om zijn bovenarm en er hangt een vlag met een hakenkruis aan de muur. Bullchat al meermaals hiervoor benaderd maar er wordt niets aan gedaan. Schandalig dat zulke foto gebruikt mogen worden

Johanlaekens
Johanlaekens

29 juli 2019 14:17
Geslacht
Man

Helaas werkt deze website steeds slechter. acces denied of locatielandkaart of capcha inloggen werken geregeld slecht of helemaal niet. Steeds vaker kom ik er gewoon niet meer in door een van deze dingen. heel jammer

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rob
rob

29 juli 2019 00:10
Geslacht
Man

vaak een site waar ik regelmatig van word afgegooid terwijl ik nog maar net ben ingelogd en op nieuw inloggen lukt gewoon niet meer dan krijg ik acsses deneid waarom en hoe kan dit bullchat

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jeroen
Jeroen

28 juli 2019 04:44
Geslacht
Man

Slechte site!!! Men houd elkaar alleen maar voor de gek, je krijgt een grote mond, ze doenn niks tegen fake gasten hoe vaak je het ook aangeeft enzo ….

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
andy
andy

19 juli 2019 20:47
Geslacht
Man

sinds hun update sen aanpassingen is het dikke nul geworden en deze die pagina beheren hoor je niet hoor ik blijf er van weg en hoop dat de rest ook volgt want dan gaan ze reclame inkomsten zien zakken want enigste die hen interesseert zijn inkomsten ik ga alvast naar ander site waar ze wel betrouwbaar zijn ook al kost me dit mss wel iets per maand maar krijg je antw op u vragen en is de site wel te vertrouwen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

28 juni 2019 16:52

Ik wordt sinds 2 dagen geblockt , waarom Joost mag het weten , wat ik weet is dat jonge gassies mij aanspreken , schelden en tieren , en verwijten maak .
Dan zeg ik zet ook eens je cam aan , weet ik tegen wie ik praat , 0 reactie dus dan , en het hoe dan ook voor elkaar krijgen dat ik niet meer op de site kan .
Jaren lang trouwe bezoeker die niks te verbergen heb vraag ik om cam , tel nr , dan wordt je geblocht , ik senior , schelden bepaalde personen je verrot.
Plaats ik hier gisteren n reactie , wordt die verwijderd , dan vraag ik je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jammer dat site door personen om zeep geholpen wordt .

Gr Jan , hoop ik gewoon weer toegang

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

27 juni 2019 21:14

OOk ik sinds gisterenmiddag , het zelfde probleem , als onderstaande , en zijn mensen , die natuurlijk zonder cam menen een oordeel over mij te moeten vellen.en het dus voor elkaar krijgen mij te blocken voor langere tijd.
Op zich kom ik er graag op , op de site , jammer dat iemand het zonder gemaat staafde reden mij kan blocken

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Nudist
Nudist

15 juni 2019 17:19

Ervaar hier hetzlefde telkens access denied na het inloggen.
Ook van alles nagekeken, lukt helaa sniet meer om in te loggen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Pieter
Pieter

2 juni 2019 10:09
Geslacht
Man

Er is al weken een access denied bij het inloggen. Ik heb alles nagelopen op techniek, zelfs met externe hulp. Het ligt aan de site van Bullchat zelf. Maar daar kom ik niet bij.
Ik wil weten waarom er access denied staat terwijl er niks aan de hand is, dat ik weet.
De site ga ik anders niet meer gebruiken. Klantvriendelijkheid is er niet. Betrouwbaarheid bezoekers was al ver te zoeken. Jammer.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jeroen
Jeroen

4 augustus 2019 07:30
Geslacht
Man

jammer dat het zo gaat steeds access.denied bij mijn staat ook steeds of je ben 1 min er in weg scherm weer al weken aan de hand kunnen ze niets aan doen ,hoop dat gauw verholpen woord

bare bottom
bare bottom

1 juni 2019 07:18
Geslacht
Man

Reeds sedert gisteren onmogelijk toegang te krijgen tot de site. Weet de reden niet. Er wordt gewoon gemeld access denied zonder meer. Zielige site met nog zieliger verantwoordelijke beheerders van de site. Zeker geen aanrader

marty
marty

30 mei 2019 23:47
Geslacht
Man

ik ben al jaren trouwe bezoeker maar de laatste tijd kom ik er niet meer op wordt elke keer denied vind het jammer het beviel me altijd prima.
wat is de oplossing

piet
piet

28 mei 2019 13:55

ik heb een kritische review geplaatst over Bullchat. Deze is echter verdwenen. Moeten wij twijfelen aan de onpartijdigheid van deze website?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
piet
piet

28 mei 2019 12:29
Geslacht
Man

Wat een vuile KUTsite is Bullchat toch. Heb er, zonder enige aanwijsbare reden, een week uit gelegen (access denied) en nu kom ik er weer niet in. En NERGENS kan je daarover reclameren. Deze criminelen willen alleen aan je verdienen maar zich verantwoorden voor volstrekt willekeurig gedrag: Ho Maar! Wat een asociale klootzakken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ja je moeder
ja je moeder

26 mei 2019 14:02

gratis maar inloggen lukt vaak niet. bovendien draait er een bitmine programma mee wat een hoop rekenkracht van je pc kost. daarmee wordt het volstrekt onbetrouwbaar. voor zover dat het nog niet was aangezien 90% fake is.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Enrico
Enrico

22 mei 2019 19:07
Geslacht
Man

Wat is er de laatste dagen toch mis met Bullchat? Iedere keer na invoeren van de 4-cijferige code en op enter te klikken, krijg ik de melding “acces denied”. Heel irritant!
Is er een storing?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
Rick peter
Rick peter

21 mei 2019 16:38
Geslacht
Man

Wordt ondanks dat je correct en netjes bent geen rare ideeën en wensen hebt correct in taalgebruik al maanden geblokt zodra ik via mijn mobiel zonder WiFi inlog lukt het mij wel om erin te komen raar dat beheerders je anoniem blokken waarschijnlijk eens afgewezen door mij

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
GRCA
GRCA

19 mei 2019 00:42
Geslacht
Man

Ik denk dat het systeem je uitgooit zodra het er achter komt dat er een blokkeerprogramma voor ‘criptojacking’ op je computer staat. Misschien heb ik het fout, maar sinds ik zo’n programma heb geïnstalleerd, word ik binnen 30 seconden eruit gegooid.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
alexks
alexks

11 mei 2019 11:50

waarom word ik er heel vaak afgegooid hier op bullchat wil wel een serieus antwoord op van BULLCHAT..

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
alex
alex

10 mei 2019 18:54
Geslacht
Man

waarom ben ik als eerste inlog vanmorgen … 10-05-2019 al geblokt /geweigerd? van 10uur20 tot nu toe 19u45 bij openen van bullchat was ik al geweigerd??

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
boyke
boyke

8 mei 2019 23:30

Geen reactie bedankt voor jullie geweldige service. Ga er zelf wel een bouwen en bij jullie wegtrekken Nu jullie zin Geen inkomsten meer aangezien ik er een ga bouwen met heel wat meer mogelijkheden en protottypen had ik al liggen Moet je maar niet zo wiegenwijs zijn Ik wacht nog 1 dag af

Michel
Michel

6 augustus 2019 15:51
Geslacht
Man

Al n eige chat site geopend , ik kan Al mnd niet meer in bulchat

boyke
boyke

8 mei 2019 23:07
Geslacht
Man

hallo kunnen jullie niet tegen kritiek of zo dat je het fatsoen niet hebt om te antwoorden wat de reden is dat er geen berichten meer binnenkomen nadat je hebt ingelogd. En donderen jullie zo maar berichten weg dat niemand dat kan zien.
Zie hieronder wel de nodige berichten staan en helaas moet ik deze ondersteunen.
Gooi dan heel bull eruit of ik ga het doen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
boyke
boyke

8 mei 2019 22:41
Geslacht
Man

slechte site aangezien er vaak storingen zijn dus 0 sterren en als je wel kunt inloggen kun je wel berichten sturen als die aankomen maar berichten terug komen niet binnen

alexks
alexks

25 april 2019 13:29
Geslacht
Man

Ik heb een vraag aan de beheerders ! Hoe kan het komen dat je tijdens een normale chat sessie opeens geblokkeerd word ? Er is niets onregelmatigs gebeurt, de chatter aan de andere kant blijft zeuren ondanks een afwijzing. Ik heb opnw inloge met andere nick .. en de toergang werd mij geweigerd , dit duurt nu al ruim 1 dag (19 uur) hoe kan dit en en waarom?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Athony
Athony

22 april 2019 21:55
Geslacht
Man

Geruime tijd kan ik niet meer inloggen en krijg ERROR, wegens beveiligingscode
Hoe kan ik alsnog inloggen, of hoe kom ik aan de gevraagde code ?

marcel
marcel

21 april 2019 15:07
Geslacht
Man

je wordt zomaar geblokkeerd als je aangeeft dat iemand een faker is mar aan de fakers zelf doen ze niets

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Wh
Wh

27 december 2018 08:01
Geslacht
Man

Zeer slecht kan niet meer binnen komen in profiel

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
giel
giel

27 december 2018 07:31
Geslacht
Man

waarom word ik er heel vaak afgegooid hier op bullchat wil wel een serieus antwoord op anders ga ik maatregelen nemen tegen BULLCHAT..

Dolf
Dolf

4 mei 2019 16:03
Geslacht
Man

Daar zit ik ook aan te denken om maatregelen te nemen tegen deze eikels, zomaar zonder uitleg eraf gedonderd, terwijl je met een date bezig bent

William
William

27 december 2018 01:09
Geslacht
Man

Offline op 26 december in

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
William
William

27 december 2018 01:07
Geslacht
Man

vandäag Hallo Bullchat is offline we zijn 26 december 2018 1 uur

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
chatter
chatter

26 december 2018 23:52
Geslacht
Man

Kan ineens niet meer inloggen. Krijg na invullen cijfercode een pop-up met ”service.unavailable”.

A BOTTOM
A BOTTOM

26 december 2018 06:41
Geslacht
Man

na jaren plezier te hebben gehad is er een eind gekomen voor mij aan bullchat denk ik . geraak er volledig niet meer op en krijg nergens geen rede waardoor dat komt . spijtig dat de fakers en zeveraars mij toch er af gekregen hebben . spijtig voor bull ook dat die zo kapot gaat 🙁

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Geile gozer
Geile gozer

23 december 2018 20:16
Geslacht
Man

Hey wordt sinds 2 weken er ook afgegooid zonder aanleiding.Had vaak geile date,s,maar nu sinds 2 weken niks meer,krijgr geen kans om een date teregelen.Was altijd blij met bull,maar nu niet meer!!!!!!!!!!!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
giel
giel

22 december 2018 07:48
Geslacht
Man

waarom kan ik niet inloggen op bullchat dat is al de zoveelste keer dat het niet lukt en ik wil ingelogd blijven….

Jordy
Jordy

27 december 2018 10:45
Geslacht
Man

Ik ook al paar dagen niet geeft asn unavalabl

wpDiscuz