Bullchat Review

Bullchat

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Bullchat

Laatste update : door Expert

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.

Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.

Bullchat Alternatieven Voor Gay Sexdate's (direct contant!)

Squirt.nl

Bullchat alternatief squirt.org

8.0/10
  • PRIVÉ- EN VIDEOCHAT

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief g-dating

7.0/10
  • PRIVÉ- EN CHATBOX

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief Gaybuddy

5.8/10
  • PRIVÉ CHAT (1 OP 1)

Bezoek website

ZIE OOK:  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam

Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.

Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.

Bull chat veilig of gevaarlijk

Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.

Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan

Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.

CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!

Minderjarige op Bullchat.nl

Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.

Zoek je een alternatief voor Bullchat? Probeer dan gratis Squirt.

Bullchat voor- en nadelen

Positieve punten:

Altijd gratis chatten
Gratis videochat
Ruim 60.000 chatters per dag
Chatters filteren per provincie
Privé foto's versturen.

Negatieve punten:

Gevaarlijk en onveilig
Veel fakers en spammers
Schadelijk voor je systeem
Coinhive miner accepteren verplicht
Bitcoins minen op PC's van chatters
Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
Groot risico om afgeperst te worden
Geen controle op chatters en misbruikers
Geen support alleen voor adverteerders
Je ontvangt vaak schokkende foto's

Bullchat details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters 300k of meer
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis

Bullchat inloggen

Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.

1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.

Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.

Bull chat Captcha

bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.

BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters

bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland
Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat

Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat!

278 Reviews, Ervaringen en Klachten

Gebruiksgemak

6.34.0

Populariteit

6.6.0

Betrouwbaarheid

5.04.0

Functionaliteit

5.6.0

Klantenservice

3.84.0

Kosten

7.12.0

Expert
5.0
Bullchat Review

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

278 Reviews op "Bullchat"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Wh
Wh

27 december 2018 08:01
Geslacht
Man

Zeer slecht kan niet meer binnen komen in profiel

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
giel
giel

27 december 2018 07:31
Geslacht
Man

waarom word ik er heel vaak afgegooid hier op bullchat wil wel een serieus antwoord op anders ga ik maatregelen nemen tegen BULLCHAT..

William
William

27 december 2018 01:09
Geslacht
Man

Offline op 26 december in

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
William
William

27 december 2018 01:07
Geslacht
Man

vandäag Hallo Bullchat is offline we zijn 26 december 2018 1 uur

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
chatter
chatter

26 december 2018 23:52
Geslacht
Man

Kan ineens niet meer inloggen. Krijg na invullen cijfercode een pop-up met ”service.unavailable”.

A BOTTOM
A BOTTOM

26 december 2018 06:41
Geslacht
Man

na jaren plezier te hebben gehad is er een eind gekomen voor mij aan bullchat denk ik . geraak er volledig niet meer op en krijg nergens geen rede waardoor dat komt . spijtig dat de fakers en zeveraars mij toch er af gekregen hebben . spijtig voor bull ook dat die zo kapot gaat 🙁

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Geile gozer
Geile gozer

23 december 2018 20:16
Geslacht
Man

Hey wordt sinds 2 weken er ook afgegooid zonder aanleiding.Had vaak geile date,s,maar nu sinds 2 weken niks meer,krijgr geen kans om een date teregelen.Was altijd blij met bull,maar nu niet meer!!!!!!!!!!!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
giel
giel

22 december 2018 07:48
Geslacht
Man

waarom kan ik niet inloggen op bullchat dat is al de zoveelste keer dat het niet lukt en ik wil ingelogd blijven….

Jordy
Jordy

27 december 2018 10:45
Geslacht
Man

Ik ook al paar dagen niet geeft asn unavalabl

A BOTTOM
A BOTTOM

18 december 2018 01:20
Geslacht
Man

weer eens dikke klote op bull ! weer access denied ! en waarom ? ik weet het niet want zit er ni lang genoeg op min 5 sec en gebeurd weer ! waarom ? bullchat geef nu eens antwoord aub ?

bottom45
bottom45

14 december 2018 10:48
Geslacht
Man

ow nu smijten ze mijn reactie hier ook al van ? kunnen ze niet tegen commentaar ? bull is naar de klote . zonder rede word ik er na 5 seconden afgegooid en kan e 1 uur niet op en dan weer . waarom medewerkers van bull? leg dat eens uit aub of zijn jullie enkel bezig met jullie reclame en fakers ?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bottom45
bottom45

14 december 2018 04:37
Geslacht
Man

waarvoor klote boel is da nu op bull? 5 seconden er op en er af acces denied? waarom? En reactie geven da doen jullie ook niet of wat? enkel de fakers zitten er blijkbaar nog op en de gasten die jullie site groot gemaakt hebben die blokken jullie? graag reactie en anders zal ik bull overal aangeven als grootste klote site die er is en dien ik klachten in van dingen die ik daar al voor heb gehad. niet te doen ik word niet geblokt door andere maar gewoon door jullie dat kan niet anders. via facebook reageren jullie ook al niet.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
ass
ass

8 december 2018 20:18
Geslacht
Man

Ben al twee uur bezig om in te logen je tik de code in om op de chat te komen dan blijft enter hangen je gewoon er niet op , Heb dit geregeld

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Bilicieus
Bilicieus

7 december 2018 20:17
Geslacht
Man

waardeloos…..wordt er steeds zonder enige oorzaak of opgaaf van reden uit gegooid.
“ACESS DENIED”…….en vervolgens kun je een paar uur niet meer in loggen. wat is dit voorgelul.

Andre
Andre

28 november 2018 11:23
Geslacht
Man

ik log in, maar het is duidelijk dat ik niet echt ingelogd ben en al mijn reacties niet aankomen

bare bottom
bare bottom

26 november 2018 23:01
Geslacht
Vrouw

het is mij niet mogelijk in te loggen, locatie ontbreekt en er komt geen captcha code om in te loggen.

Philip
Philip

23 december 2018 15:17

Ik ga bullchat voor de rechter gooien

Maarten
Maarten

17 november 2018 19:37
Geslacht
Man

Je wordt regelmatig eruit gegooid en kan dan niet meer inloggen, Access denied!

Anoniem
Anoniem

12 november 2018 21:55
Geslacht
Man

Op bullchat zitten veel mensen met slechte bedoelingen… Namelijk.. Ze zitten u te filmen zonder je het weet…..en proberen je te drogeren…al hoe dat ik op mijn hoede ben.
Ze zouden de politie in moeten schakelen.

Walter
Walter

12 november 2018 11:18

chatboy is niet meer wat het geweest is…….

Bettyboot
Bettyboot

11 november 2018 15:45
Geslacht
Man

Hallo bullchat is voor het momemt de grootste faker site die er bestaat!ze zouden die beter voorgoed verwijderen of kosten aanreken voor die wat erop komen dat zou ook veel veranderen bleven de fakers eraf.grtz

Mark
Mark

8 november 2018 01:33

Trucker 50 of trucker…. zijn zelfde persoon hij is potterammer is belgische trucker rijd witte daf noemt zijn eigen ronald mark mike kijk uit voor deze persoon zeg ook dat hij 120 weeg nu is zeker 150 is hele vieze kerel

Mark
Mark

8 november 2018 01:26
Geslacht
Man

Fake site moeten meer controle houden ook potterammers zitten erop ze doen er niks aan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Rinus Raas
Rinus Raas

5 november 2018 13:19

Ze gooien meuitBull hat zonder opgaaf van redenen, dit duurt al meer dan 3 dagen, krijg enkel Access Denied, weet iemand hoe je de servicedesk ofzo kan bereiken, hoe kan ik dit opgelost krijgen

Rob
Rob

4 november 2018 20:02
Geslacht
Man

Waardeloos geworden. Als je al kan inloggen dan zien anderen je berichten niet meer. Ook als je in je eigen provincie kijkt zie je jezelf ook niet meer staan en dit is al weken aan de gang. Acces denied of je word er na een paar seconden weer uitgegooit als je wel in kan loggen! Ik ben zojuist overgestapt naar gaychat, Bullchat bedankt voor de fijne tijd maar hier stopt het voor mij!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Tim
Tim

4 november 2018 19:37
Geslacht
Man

ook ik krijg de melding acces denied en heb geen idee waarom.

jonnie35
jonnie35

4 november 2018 13:02
Geslacht
Man

Ik krijg een access denied, zonder dat ik weet wat ik fout heb gedaan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
hans013
hans013

4 november 2018 10:29
Geslacht
Man

wordt telkens eruitgeknikkerd

RinusRaas
RinusRaas

3 november 2018 12:08
Geslacht
Man

Ik wordt zonder opgaaf van reden elke keer uit Bull chat gegooid,weet iemand hoe je kunt nagaan,wat ik genheb gedaan, dat er steeds staat Access denied

smoothnaked
smoothnaked

1 november 2018 13:31
Geslacht
Man

Kan mijn gemeente niet meer instellen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kees
Kees

28 oktober 2018 13:42
Geslacht
Man

Zorg is dat foto’s gewoon normaal ge-upload kunnen worden… Dat gezeik met ; — Your picture awaits publication. This can take a while… is echt schijt irritant. Naar mijn mening is het allemaal niet beter op geworden. Als je kiest voor vernieuwing zorg dan dat het is een keer naar behoren werk in plaats ven het vele haperen of gewoon niet werken….

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Dolf
Dolf

4 november 2018 18:08
Geslacht
Man

Waardeloze site, word er gewoon vanaf gedonder zonder een reden, echt ongelooflijk waardeloos

JOhan
JOhan

27 oktober 2018 14:14

Ik krijg ook vaak een access denied, zonder dat ik weet wat ik fout heb gedaan.

RinusRaas
RinusRaas

3 november 2018 12:13
Geslacht
Man

Hoi Johan weet jij inmiddels waarom je er steeds uitgegooid wordt,ik heb nml hetzelfde,bedankt voor je reactie Rinus

giel
giel

27 oktober 2018 06:35
Geslacht
Man

hallo, waarom kan ik niet inloggen op bullchat wil heel graag weer chatten met anderen

willy
willy

26 oktober 2018 12:21

bullchat werkt al maanden niet en word niet verholpen graag oplossing daar voor

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
willem
willem

21 oktober 2018 12:18
Geslacht
Man

ik word er ook steeds uitgegooid,heb ik een block ozo,want als ik erin bent dan word ik na een paar seconden eruit gegooid. snap er niets van

willem
willem

21 oktober 2018 11:26

als ik erin komt dan word ik na een paar seconden er weer uitgegooid heb er vanaf gisteren last van. begrijp er niets van.daarna als ik weer erin wil komen dan staat er acces denied.. kan er niets aan gedaan worden. ???

Walter
Walter

19 oktober 2018 13:12
Geslacht
Man

Gelukkig ik ben niet de enige bullchatter die niet of soms meer op de site kom…. krijg ik nog een antwoord van bullmederwerkers…… is er misschien een altenatieve site? waar men rustig met elkaar kan chatten?

kutbullchatcaptcha
kutbullchatcaptcha

17 oktober 2018 15:05
Geslacht
Man

bullchat vaak captcha probleen kan ik niet inloggen! bullchat moet even leren en moet elke dag resetten maar bullchat doet bijna niets!!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kijken --
Kijken --

15 oktober 2018 16:31
Geslacht
Man

Ook ik word er steeds afgegooid geen idee waarom inloggen gaat maar zodra ik de muis beweeg hoppa eraf vind dit er raar heb ook geen idee waarom .????

Peer
Peer

14 oktober 2018 15:18

Dat je wordt geblocked zonder opgaaf van reden is werkelijk heel slecht! Alleen omdat er een pasr pestkoppen je blocken . wat een macht hebben die dan.

Bottom13
Bottom13

11 oktober 2018 13:23
Geslacht
Man

ik wordt er steeds afgegooid …. heb ik iets fout gedaan

Bottom13
Bottom13

11 oktober 2018 13:21
Geslacht
Man

wordt er steeds afgegooid …… heb ik iets gedaan ?????

Arie Noniem
Arie Noniem

10 oktober 2018 10:55
Geslacht
Man

bullchat is gewoon ene klote organisatie , zonder aanleiding geblockt worden is mee regel dan uitzondering

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
dick
dick

9 oktober 2018 12:17
Geslacht
Man

ik kan niet meer op jullie site.
soms lukt het wel en wordt er dan na een minuut afgegooid
wat is eraan de hand? heeft een of andere faker mij geblokt?

Tom Schipper
Tom Schipper

6 oktober 2018 15:17
Geslacht
Man

bullchat is fake omdat iedereeen er op mag ongeacht leeftijd of sexuele voorkeur
allang niet meer voor alleen homo’s.meesten zijn fake of jongens die sex aanbieden voor $$.maakvaak mee dat ik zonder reden vanj opgaaf wordt geweigerd.en dat duurt vaak vrij lang vorr ik er weer op mag.hoop dat de beheerde5rs van bullchat daar iets aan kunnen doen?ook verandweren van nickname helpt niet

Frank
Frank

5 oktober 2018 12:20
Geslacht
Man

Kan sinds vandaag niet meer op de side….hoe komt dit
Dan moet me echt van het hart dat het fakers aantal gigantisch omhoog gegaan is
Ook vind ik het waardeloos dat je via jullie nooit geen antwoord krijgt
Jammer….WAS mooie side

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
rick deman
rick deman

2 oktober 2018 10:01
Geslacht
Man

Beste beheerders van de site, waarom kan ik niet meer inloggen wat ik ook probeer. Al jaren ben ik een enthousiaste bezoeker en zou dan ook weer graag toegang willen. Graag. Rick

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
ai
ai

1 oktober 2018 15:23
Geslacht
Man

Hallo
ik zit ook op bullchat maar ik ga er overnadenken om er niet meer op te komen omdat er 1 persoon is daar mij steeds lastig valt met leugens om mij zwart te maken
zodra ik met een nickname kom als je senioren zoekt dan komt die persoon weer met zijn leugens word er doodmoe van en het stopt niet want hij blijft doorgaan en ik ken hem niet eens dat is nog de pest en ja als je op hem reageert krijg je een grote bek en je word uitgescholden door hem en ja hij doet het allemaal zelf mensen beschuldigen wat een ander niet eens doet…….
zijn nickname is Alleen voor 50 plussers uit delft maar hij is ook anderen aan het lastig vallen wat ik hoorde van anderen……
succes bullchat hopelijk gaat de site er een keer uit belachelijke kut site

hmmmm geillll
hmmmm geillll

29 september 2018 10:02
Geslacht
Man

hoi wie heeft hier ook last van wat ik ook probeer krijg geen enkel contact meer wie kan mij helpen

rick deman
rick deman

2 oktober 2018 09:50
Geslacht
Man

Ik kan ook niet meer op de site wat ik ook probeer.

Pat
Pat

21 september 2018 18:00

een paar minuten geleden toegang geweigerd om een voor mij onverklaarbare reden. Gewoon willekeurig geblokkeerd. Zielig om iemand te blokkeren zonder enige vorm van verwittigen omtrent de reden want dan is verdedigen onmoglijk.

Harry
Harry

14 september 2018 10:34
Geslacht
Man

Bullchat zit vol facker +als je date heb zijn er agressieve mensen waar je kom de naam Ronald uit ette-leur op nummer 30A dus pas er voor op en bullchat is hier door puur slecht ze mogen we mee stoppen of weer bij het oude ook solomio is slechter

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
harry
harry

12 september 2018 17:26
Geslacht
Man

hallo op bul of andere chat e dating site, wil ik jullie waarschuwen, van wim uit Roosendaal dat is een dikkere man van 63jaar die laat mensen op gemeen manier zitten en nog een waar je vooral uit moet kijken is Ronald uit ette-leur en hij is 52 jaar deze is depressief en agressief dus pas er mee op hij heb zwartlang haar en hij woont ik een vletje op het nummer 13 A ik date met hun echt nooit zo verschrikkelijke mensen , hoop dat bul deze soort mensen dventief verwijderd ook is Ronald niet allen gevaarlijk hij gebruikt ook druks dus deel dit mee

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz