Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Dating nieuws

Lees hier alle nieuwsberichten rondom dating en datingsites die wij voor datingsitesontmaskerd.nl schrijven. Ook geven wij handige dating tips maar hieronder vind je vooral algemene actuele updates en ontwikkelingen die plaatsvinden in de wereld van het online daten. Ons team is continu opzoek naar nieuwe relevante artikelen om onze lezers goede en interessante informatie te verstrekken. Wil je altijd als eerst op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Schrijf je dan gerust in voor onze nieuwsbrief en ontvang het nieuwste datingnieuws direct in je mailbox.

 

Heb je goede suggesties voor een leuk onderwerp of mist er nog iets? Neem dan gerust contact op met onze redactie, leuke aanbevelingen of suggesties zijn altijd welkom!

Secretaresse vrouw sexy bril nieuws

The Right Link B.V Stopt 1 mei met dating producten


The Right Link B.V Stopt

25 April 2018 | Nederland
The Right Link B.V heeft officieel bekend gemaakt om per 1 mei alle dating producten offline te halen. Dit betekend dat 2.000 websites - in 19 landen - per 1 mei 2018 niet meer toegankelijk zullen zijn voor bezoekers. Dit maakte het miljoenen bedrijf gister kenbaar aan partners. lees verder..

ACM doet invallen bij datingsites met nep profielen


Invallen datingsites ACM

23 April 2018 | Nederland
Diverse invallen gedaan door de "Autoriteit Consument & Markt" bij datingsites die gebruik maken van neppe profielen. Daarnaast is er tijdens het onderzoek naar voren gekomen dat je vooral moet letten op datingsites waarbij je moet betalen voor elk bericht die je verstuurd. lees verder..

BullChat verdient tonnen aan cryptojacking malware


bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 April 2018 | Nederland
Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" - of te wel coin minen - via de Computer, smartphone of tablet van de chatter. Zo kunnen ze zonder dat je het weet ze virtuele valuta delven via jou device waarmee je de site bezoekt. Na schatting halen ze daarmee tonnen per maand binnen. lees verder..

Rechtszaak tegen oprichter Rich Meet Beautiful


 

Rich-Meet Beautiful Rechtszaak Sigurd Vedal

3 Maart 2018 | België
Rich Meet Beautiful moet volgens justitie in België verboden worden en daarbij offline worden gehaald. De oprichter Sigurd Vedal is het er niet mee eens en benadrukt dat RichMeetBeautiful geen escortservice is. Vrouwen houden nou eenmaal van rijke mannen, aldus de oprichter. lees verder..

Vrouwen op tinder lezen mannen de les

 

vrouwen tinder lezen mannen de les

04 okt. 2017 | Buitenland
Op de populaire dating app Tinder kunnen vrouwen in chats de mannen middels emoticons laten weten hoe ze over hen denken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een applausicoon, lachende smiley of een hartje sturen wanneer een man zich netjes gedraagt of leuk overkomt. lees verder..

RichMeetBeautiful koppelt studentes aan rijke mannen

 

RichMeetBeautiful wil Belgische studentes aan rijke mannen koppelen

25 sep. 2017 | België
Rich Meet Beautiful is in België een opmerkelijke reclamecampagne begonnen. Deze datingsite probeert middels grote panelen de aandacht te trekken van Belgische studentes en ze aan te sporen om een extra zakcentje te verdienen door uit te gaan met een rijke kerel of 'sugar daddy'. lees verder..

Vrouw de cel in voor fraude via datingsite


Middelburg vrouw 2 jaar cel dating oplichting

1 sep. 2017 | Nederland
De rechtbank in Middelburg veroordeelde vandaag een 28-jarige vrouw uit Bilthoven tot twee jaar celstraf. Ook moet zij een schadevergoeding betalen van bijna 120-duizend euro. Dit komt omdat de vrouw opnieuw via een datingsite twee mannen heeft opgelicht. lees verder..

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat


Afpersing via bullchat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Drie jaar cel voor berovers en afpersers bullchat


3 jaar gevangenisstraf voor afpersing en beroving via bullchat

7 jul. 2017 | Nederland
De rechtbank in Leeuwarden heeft vier verdachten veroordeeld voor afpersing en beroving van homoseksuelen via bull chat. Daarbij zijn deze vier criminelen celstraffen opgelegd variërend van één tot drie jaar. lees verder..