Ondeugend daten review fake of echt

Ondeugend Daten

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Ondeugend Daten

Laatste update : door Expert

Ondeugend Daten is een spannende datingsite wat is opgericht in 2011. Ten eerste richten ze zich sindsdien al in het bijzonder op mensen die houden van spanning en erotiek. Ten tweede is deze datingsite goed geschikt en populair bij zowel mannen als vrouwen in Nederland. Doordat er in het domeinnaam het woord "Ondeugend" gebruikt wordt, biedt dat nieuwe deelnemers de mogelijkheid er zelf een eigen interpretatie aan te geven in de trant van seks. Daardoor trekt Ondeugend-Daten.nl een zeer groot publiek.

Ondeugend-Daten.nl is een veilige en betrouwbare sexdatingsite met de bedoeling om hun gebruikers op een eenvoudige manier op zoek te laten gaan naar gelijkgestemde. Bovendien kun je je daar kosteloos registreren. Tevens kan je na het inschrijven op je gemak opzoek gaan naar een leuke en geschikte match die voldoet aan jouw zoekvoorkeuren. Doordat je eerst kan mailen of chatten met andere gebruikers kun je in je eigen tempo het contact ombouwen. Doordat de berichten de je via OndeugendDaten verstuurd SSL versleuteld worden, blijf je discreet en anoniem. Wel kun je er zelf voor kiezen in welke mate je discreet wilt blijven. En ook bepaal je zelf wanneer je wel en niet wilt afspreken in "het offline leven".

Ondeugend daten details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers ^320.000 per maand
Aantal nieuwe leden ^700 per dag
Prijs per bericht Onbekend
Prijs per maand €14,99 / €24,99

Klantenbeoordelingen Ondeugend Daten

Plaats een beoordeling bij Ondeugend Daten!

4 Reviews, Ervaringen en Klachten

Expert
7.2
Ondeugend daten review fake of echt

Deel jouw ervaring over Ondeugend Daten

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

4 Reviews op "Ondeugend Daten"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Willem
Willem

30 december 2019 21:41
Geslacht
Man

Meest waardeloze datingsite ever. Zeer veel fake accounts, maar erger nog de grote hoeveelheid fictieve accounts. Profielteksten worden aangepast door de beheerder. Echt een no-go. Besteed je geld ergens anders!!!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Marloes787
Marloes787

15 mei 2018 08:55
Geslacht
Stel

Wij zijn al enkele maanden actief op de site en hebben regelmatig leuke dates gehad. Zodoende kunnen wij ons niet vinden in de opmerkingen van ‘ontdekkend’ omtrent manipulators en veel plaatjes kijkers. Wij reageren ook niet naar iedereen en kiezen zelf onze contacten uit. Gezien de populariteit en reacties is het ook onmogelijk om op ieder profiel te reageren. Klantenservice is verder goed bereikbaar en maken dan ook regelmatig meldingen van twijfelachtige profielen. Deze worden over het algemeen vrij snel erna verwijderd. Wellicht missen we nog een optie om als stel beide profielen in te voeren.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ontdekkend
ontdekkend

12 mei 2018 22:18
Geslacht
Stel

Het zijn manipulators, ls je schrijft op je profiel dat je tijdelijk niet kan reageren, rommelen ze in je profiel en halen het er uit. Een zinsnede die trouwens helemaal niet verboden is (kunnen tijdelijk niet reageren) staat ook niets van in hun reglement.
Voor de rest zijn er op de site erg veel plaatjes kijkers en wordt haast of nauwelijks gereageerd door “personen”. Wij vragen ons dan ook echt af hoeveel er van de inschrijvingen “echt” is.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Marloes787
Marloes787

15 mei 2018 08:57
Geslacht
Stel

Volgens mij staat dit wel vermeld in hun voorwaarden en valt dit onder indirecte verwijzingen en uitlokking:

De Deelnemer onthoudt zich van het plaatsen van materiaal op de Website waardoor overige Deelnemers contact met de Deelnemer kunnen opnemen zonder gebruik te maken van de specifiek door Website op de Website aangeboden contactmethodes. De Deelnemer plaatst op de Website bijvoorbeeld niet zijn woonadres, telefoonnummer, e-mailadres of links naar internetadressen waar dergelijke gegevens te achterhalen zijn. Ook indirecte verwijzingen of uitlokkingen tot het verstrekken van deze gegevens door andere Deelnemers zijn niet toegestaan. De Deelnemer onthoudt zich eveneens van het op de Website plaatsen van in het vorige lid bedoelde gegevens met betrekking tot andere Deelnemers.

wpDiscuz