Victoria Milan review

VictoriaMilan

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over VictoriaMilan

Laatste update : door Expert

Victoria Milan is opgericht in 2010 en is van origine een Noorse Datingsite die gespecialiseerd is in Affaire Daten. VictoriaMilan heeft haar naamsbekendheid mede te danken doordat ze ook grootschalig gebruikmaken van offline marketing. Hierdoor zijn ze middels vele persberichten op tv, de radio, kranten en tijdschriften enorm onder de aandacht gekomen bij het grote publiek. Daarnaast is deze Affaire dating site ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen! Daardoor vinden zij het ook erg belangrijk dat de vrouw man verhouding onder hun gebruikers echt hoog is. Het is immers erg irritant voor een dame dat ze duizenden berichten van mannen krijgt, omdat deze heren niemand anders kunnen vinden om een berichtje te sturen. Bovendien kun je op dit vreemdgaan platform eerst veilig, discreet en gratis een account aanmaken alvorens je besluit om een Premium Lidmaatschap te nemen.

Victoria Milan vindt het aanbrengen van vrouwelijke gebruikers zo belangrijk dat ze hebben besloten om nieuwe vrouwen voordeel te geven. Nieuwe vrouwelijke inschrijvers krijgen namelijk een gratis lidmaatschap. Hiermee kunnen ze de man vrouw verhouding van hun website positief te beïnvloeden.

VictoriaMilan details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal NL bezoekers ^1.700.000 per maand
Aantal NL leden ^310.000
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand €19,99 / €54,00 (vrouwen gratis!)

Klantenbeoordelingen VictoriaMilan

Plaats een beoordeling bij VictoriaMilan!

2 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

8.0

Betrouwbaarheid

8.0

Gebruiksgemak

10.0

Functionaliteit

10.0

Klantenservice

6.0

Kosten

8.0

Expert
8.4
Victoria Milan review

Deel jouw ervaring over VictoriaMilan

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

1 Review op "VictoriaMilan"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Stan
Stan

6 april 2018 01:48
Geslacht
Man

Victoria milan vind ik tot nog toe een van de meest betrouwbare met tenminste nog echte profielen. Daarbij is deze site lekker discreet op alle vlakken en ook de “paniek knop” is erg handig. Zo heb ik deze bijvoorbeeld op het werk nog wel is nodig gehad als ik even snel moest reageren. Mijn eerste maand op vicotriamilan had ik gewoon nog een gratis lidmaatschap en een beetje de aap uit te boom gekeken. Veel profielen gecheckt en werd uiteindelijk minder wantrouwend en steeds enthousiaster. Toen mijn twijfels weg waren heb ik direct een premium lidmaatschap genomen. Persoonlijk vind ik de Kosten best wel meevallen, gezien je daarvoor wel onbeperkt berichten kunt uitwisselen. Heb daar inmiddels al enkele duizenden berichten verstuurd in ruim een jaar tijd Ik heb leuke dates gehad met verschillende dames en heb daarnaast ook wel wat teleurstellingen gehad. Heb bijvoorbeeld een keer 4 uur voor niks in de auto gezeten, 150km heen en 150km terug. Achteraf gezien kun je dat wel is hebben op zo’n datingsite waar veel getrouwde mensen komen voor discrete dates. Doe nu alleen binnen 50km zoeken en dat kan ik ook wel als tip meegeven. Anders rij je echt wel een op de drie keer voor jan lul, omdat iemand een uur later al misschien niet meer in de gelegenheid is om er tussenuit te knijpen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz