vindmatch ervaringen

Vindmatch

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Vindmatch

Laatste update : door Expert

Vindmatch is opgericht in 2018 en is bedoeld als spannende en sexy online hangout. Daarnaast houdt deze casual dating site het breed waardoor de leden zich variëren van jong tot oud. Daardoor heeft "vind match" al behoorlijk wat actie gebruikers die opzoek zijn naar spannend contact. Vindmatch.nl staat kort samengevat voor het delen van ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met welwillende gelijkgestemden. Zodra je inlogt zie je de vele mogelijkheden die deze datingsite te bieden heeft. Zowel de profielinformatie als de notificatie instellingen of zoekfuncties, alles is zeer uitgebreid en compleet. Bovendien kun je na je gratis inschrijving ook direct kosteloos op zoek naar een spannende seksmatch.

VindMatch betrouwbaar en veilig?

Wanneer we de website van Vind Match NL bezoeken krijgen we direct de melding dat deze website bedoeld is voor personen van 18 jaar en ouder. Dit omdat deze site erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevat. Ook lezen we terug dat dit platform mede is bedoeld voor het tot stand brengen van erotische chat conversaties tussen gebruikers en fictieve profielen. Hoewel fysieke dates met deze fictieve profielen niet mogelijk zijn hebben zij ook gewoon profielen van echte vrouwen en mannen. Daarom kan VindMatch ook dienen als een ontmoetingsplaats waar je een spannende date kunt scoren.

Helaas maakt deze sexdatingsite geen gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Wees daarom voorzichtig met het invoeren van kwetsbare gegevens. Anderzijds kun je met een schuilnaam en onherkenbare foto al best ver komen. Wel biedt deze site andere opties om discreet te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld al je e-mail notificaties beheren en worden de betalingen wel uitgevoerd in een beveiligde anonieme online omgeving.

Update: Tijdens het opnieuw controleren van de gebruikers op Vindmatch merkte we op dat er zeer weinig echte vrouwen actief zijn. Vrijwel alle getoonde profielen van vrouwen zijn fictief en worden derhalve onderhouden door chat operators. Deze hebben doel om mannelijke deelnemers zo veel mogelijk berichten te laten versturen/beantwoorden, waarvoor je al de niet per bericht voor moet betalen. Hierdoor is de kans dat je een op een contact hebt met een vrouwelijke deelneemster minder dan 1 procent.

Vindmatch alternatieven zonder nep profielen/chatters

Vindmatch details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers ^80.000 per maand
Aantal leden ^15.000
Prijs per bericht €0,75 / €1,25
Prijs per maand Gratis
Premium Member €4,08 / €10,00

Klantenbeoordelingen Vindmatch

Plaats een beoordeling bij Vindmatch!

7 Reviews, Ervaringen en Klachten

Expert
4.0
vindmatch ervaringen

Deel jouw ervaring over Vindmatch

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

7 Reviews op "Vindmatch"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Lin
Lin

28 februari 2019 23:16
Geslacht
Vrouw

Iemand meer ervaring , mijn foto’s worden gebruikt heb al klacht ingediend maar word niets mee gedaan , ik ga nu hogerop ivm wet privacy. Trap hier niet in

WDL67
WDL67

6 januari 2019 11:19
Geslacht
Stel

Heb tot op heden enkel vrouwen gevonden die je aan het lijntje houden om zo veel mogelijk chat kosten te innen. Dit is dus totaal geen goede site!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
EIPUT34
EIPUT34

5 oktober 2018 09:56
Geslacht
Man

Oplichterij. Je denkt een leuke reactie te krijgen van een leuke dame. Blijft het niet echt te zijn. Reageren kost gelijk credits ofwel geld. Tweemaal geprobeerd, puur om te checken. Geld weg en de dame in kwestie…tja…ook weg, want zij bestond niet eens.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
CEMSA
CEMSA

9 september 2018 22:12
Geslacht
Man

Je wordt aan het lijntje gehouden met verschillende karakter profielen. Geldverspilling.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
toby
toby

22 augustus 2018 07:46
Geslacht
Man

vindmatch staat volgens mij hardstikke bol van de fakers en is duur, 5 credits per bericht.
chat je zogenaamd met een hoogopgeleide dame dan kan plotseling de schrijfstijl om een bepaalde tijd geheel veranderen in plat en incorrect taalgebruik. Ergo, ze hebben mensen in dienst om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk berichtjes worden verstuurd. Misschien dat er ook echte mensen op staan, maar ik wens je veel geluk om ze te vinden…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
LustLover2018
LustLover2018

2 augustus 2018 05:59
Geslacht
Man

VindMatch is geen datingsite. Eerder een site die misbruik maakt van de oprechte behoeften van consumenten aan contact. Ik kreeg sinds dat ik er aangemeld sta totnogtoe (± 1 maand) meer dan 300 ‘lieve berichten’ waarvan vele overeenkwamen (standaardteksten). En toch voel je je als oprecht geïnteresseerde soms aangesproken door het profiel van ‘nieuw’ iemand die je een bericht stuurt. Daar reageer je dan op en kost je dat weer geld.
Wat blijkt? Je berichten worden gescreend door moderators. Ik heb vaker gereageerd op een bericht en kreeg dan nieuwe berichten die inhaken op die berichten. Vandaag stuurde ik een tekstplaatje, maar daarbij moest perse ook een getypt bericht (extra kosten) bij. Terwijl ik aan het typen was, zag ik de reactie op m’n tekstplaatje al voorbij komen.
Een site die zichzelf verrijkt zonder realtime contactmogelijkheden te bieden. Voor mij duidelijk een vervuiler van betrouwbare datingssites. De enkele keren dat je wel contact maakt met een echt profiel, berust op toeval.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Boyrozeonderbroek
Boyrozeonderbroek

5 mei 2018 07:08
Geslacht
Man

Hele slechte neppe website trap er niet in ! Beheerders kijken met elk bericht mee pas op!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz